Ce trebuie să știi despre conținutul video pentru afacerea ta

Creators.comm, comunitatea dedicată creatorilor de business și schimbării în comunitate, organizează un nou eveniment Creators.talks, în data de 24 aprilie, în Cluj-Napoca. Subiectul de discuție al acestei ediții este conținutul video: cum se realizează și cum poate să ajute un business.

Conținutul video a devenit o necesitate pentru business-uri ca să își facă simțită prezența în mediul online. Antreprenorii, însă, de multe ori, nu știu de unde să înceapă. Așadar, Creators organizează luna aceasta un eveniment în care doi specialiști în domeniu vor discuta cu cei din public și le vor spune tot ce au nevoie să știe despre conținutul video, de la A la Z.

Dana Nealcoș (creator de clipuri video pentru multe afaceri locale) și Anca Broască (content creator cu sute de mii de urmăritori pe Instagram, Tiktok și Youtube) sunt invitații acestei ediții.

„Pentru orice afacere, conținutul video este cheia către o prezență puternică și memorabilă în mediul online. Este o modalitate de a spune povestea brandului într-un mod captivant și de a crea conexiuni autentice cu publicul. Prin intermediul clipurilor video, nu doar că împărtășim produse și servicii, ci și valorile și viziunea care stau la baza fiecărei afaceri. Astfel, nu numai că atragem clienți noi, dar și consolidăm relația cu cei existenți, construind o comunitate loială și implicată. Într-o eră digitală în continuă evoluție, investiția în conținut video devine tot mai crucială pentru succesul și creșterea oricărui business” explică Andreea Chiuaru, co-fondator Creators.

„Conținutul video este mai mult decât o simplă prezență online – este o modalitate de a da viață ideilor și de a le împărtăși cu lumea. În spatele fiecărui clip stă pasiunea pentru storytelling și dorința de a influența pozitiv. Prin participarea la acest eveniment, oamenii vor avea șansa de a învăța direct de la specialiști recunoscuți cum să creeze conținut video captivant și relevant, care să atragă atenția publicului țintă și să sporească implicarea și fidelitatea acestuia. De la discuții despre algoritmul platformelor sociale și tehnicile de editare până la strategii de creștere pe Instagram, TikTok și Youtube, participanții vor avea acces la informații esențiale și sfaturi practice pentru a-și dezvolta afacerile în mediul digital într-un mod eficient și sustenabil”, spune Valentina Ciolan, co-fondator Creators.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: