Accident grav de circulație pe o șosea din județul Cluj

Un accident rutier grav a avut loc duminică, 7 noiembrie, pe DJ108C, în afara localității Mărgău. Un tânăr de 27 de ani și 3 pasageri din același autoturism au fost transportați de urgență la spital.

„Din primele informații, în această seară a fost sesizat un accident de circulație pe DJ108C, în afara localității Mărgău.

Impactul a fost produs între două autovehicule, conduse de un bărbat de 65 de ani, din Huedin, din direcția acestui oraș spre Mărgău și un autovehicul condus de un tânăr de 27 de ani, din Cluj-Napoca, din sensul opus.

În urma evenimentului 4 persoane au fost transportate la o unitate medicală spre a le fi acordate îngrijiri de specialitate. Testările alcoolscopice au avut rezultat negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

One thought on “Accident grav de circulație pe o șosea din județul Cluj

  1. Adevarata tristete se simte in astfel de evenimente. Este dreptul nostru sa ne folosim bunul simt si sa fim precauti pe drumurile publice. Dragostea, responsabilitatea si compasiunea sunt cele mai bune cai pentru a minimaliza aceste incidente si a salva vieti. Speram ca acesti lectii sa dea rezultate, pentru ca sa nu mai fie nevoie sa ne confruntam cu tragedii si suferinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: