Grigore Fati primarul din Apahida și-a depus candidatura pentru al patrulea mandat

Primarul din Apahida Grigore Fati și-a depus candidatura pentru un nou mandat la cârma comunei. Sâmbătă mai mulți membrii importanți ai PSD Cluj s-au reunit la Apahida, unde actualul primar al comunei și-a anunțat candidatura pentru cel de-al patrulea mandat. Au fost prezenți printre alții Alexandru Cordoș candidatul PSD la șefia Consiliului județean, Ioan Oleleu vicepreședinte ANSVSA, Remus Lăpușan, Magdalena Lucia Suciu primarul comunei Chinteni și Alexandru Livescu primarul din Măguri Răcătău.

Invitații și-au arătat susținerea față de colegul lor de partid, Grigore Fati și au îndemnat publicul prezent să aleagă echipa PSD pentru Consiliu local Apahida.

Primarul Grigore Fati a ținut un discurs în care a vorbit despre realizările din mandatele sale, dar și despre dificultățile cu care s-a confruntat în ultimul mandat, unde a subliniat motivele pentru care ultimul său mandat a avut mai puține realizări. Primarul din Apahida a vorbit și despre echipa cu care vine în fața alegătorilor, dar și despre unele obiective pe care le are în vedere pentru următorul mandat.

Vreau să mulțumesc în mod special tuturor celor care au reușit să fie fizic alături de noi. Am simțit sprijinul dumneavoastră și dorința de a merge mai departe împreună pe acest drum. Haideți să multiplicăm acest sprijin în așa fel încât tot mai multă lume să vină alături de noi! – declarat Grigore Fati

La alegerile din Apahida și-a depus candidatura pentru funcția de primar cinci candidați : Grigore Fati (PSD), Cristina Belce (PNL), Paul Cserei (ADU), Radu Păcuraru (AUR) și Ilinca Crăciunaș(independent).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: