După 24 de ani la Chinteni se poate produce schimbarea mult așteptată!

Un expert în fonduri europene și-a depus candidatura la funcția de Primar al comunei Chinteni și pornește cu șanse reale de realizarea a obiectivului. Maria Adriana Manu candidata PNL la postul de Primar alături de echipa sa de consilieri liberali au depus sâmbătă listele de susținători la Judecătorie și la Primăria Chinteni, finalizând astfel întregul proces de înscriere în cursa electorală.

Maria Adriana Manu are toate argumentele să creadă că va fi noul Primar al comunei Chinteni, întrucât are o bogată experiență profesională în administrația publică, vine din postura de consilier local și cunoaște îndeaproape toate problemele comunității, în plus are susținerea celui mai important partid din județul Cluj și mai presus de atât este o ”fiică a satului” având o notorietate crescută și fiind apreciată de oamenii între care a crescut și s-a dezvoltat ca persoană.

”Sunt bucuroasă să fiu candidata PNL la funcția de Primar a comunei Chinteni. Este o onoare și o responsabilitate în același timp să lupt pentru dezvoltarea comunei în care m-am născut și am crescut. Chinteniul pentru mine reprezintă ”casa noastră” și vreau să construim împreună o comună modernă, cu un standard de viaţă ridicat, care să fie un reper atât în județul Cluj, cât și în întreaga țară.

Pe ce mă bazez? Pe experiența mea de ani de zile în atragerea fondurilor europene nerambursabile. De-al lungul anilor am atras pentru alte primării milioane de euro care au fost folosite pentru modernizarea și îmbunătățirea nivelului de trai în acele zone. M-am bucurat mult pentru aceste reușite, însă bucuria ar fi înzecită dacă beneficiarii direcți ai unor astfel de proiecte ar fi consătenii mei, vecinii mei, oameni pe care îi salut zilnic pe stradă sau îi întâlnesc la Biserică. E o mare bucurie să știu că prin munca mea de zi cu zi pun umărul la îmbunătățirea calității vieții în anumite comunități. Mi-aș dori să pot aduce bunăstare în primul rând în locul unde m-am născut și am decis să-mi trăiesc viața.

Am speranța că locuitorii comunei Chinteni îmi vor oferi posibilitatea să muncesc în interesul comunității din calitatea de Primar al acestei minunate comune. Cu optimism și încredere vom demara alături de colegii mei mai multe acțiuni în teren, în toate satele aferente comunei, ocazii de a ne cunoaște mai bine, de a identifica problemele cu care oamenii se confruntă și a găsi soluții optime care să îmbunătățească viața fiecărui locuitor.” a declarat Maria Manu cu ocazia depunerii candidaturii sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: