Viceprimarul Cristina Belce pregătită să producă schimbarea la Apahida

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a castigat la doar 23 de voturi al treilea mandat, desi la alegerile din 2020, dupa ce a fost desemnata Ligia Pop candidat al PNL ului a fost o adevarata sarbatoare in tabara social democratilor, care erau convinsi ca va fi o victorie la scor, pentru Fati. Lucrurile nu au fost deloc asa si primarul a fost la cateva voturi de o infrangere rusinoasa. Micuta localitate Pata a fost cea care l-a salvat de la esec in alegerile precedente.

Pastrandu-si functia de primar, Grigore Fati a facut tot posibilul sa numeasca un viceprimar care sa nu poata creste din punct de vedere politic si a tras sforile pentru numirea Cristinei Belce  din partea PNL in aceasta functie.

PSD ul si PNL ul au condus din 2020 fraiele comunei formand o alianta in Consiliu local. In acest timp viceprimarul Cristina Belce a reusit sa castige simpatia colegilor de partid dar si a locuitorilor comunei si a devenit un contracandidat serios al lui Grigore Fati.

Cristina Belce ar putea profita de uzura administrativa a primarului PSD, care va incheia in septembrie cel mai slab mandat dintre cele trei incredintate de catre apahideni. Lipsa realizarilor din acest mandat, datorata proiectelor intarziate, l-ar putea costa pe Grigore Fati postul de primar.

Apahida este una dintre putinele comune din judetul Cluj in care se poate realiza SCHIMBAREA la viitoarele alegeri locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: