Transfer reușit pentru PNL! Gabriel Coste a luat un nou mandat de primar în Feleacu

Strategia de atragere a primarilor PSD în tabăra liberalilor, avându-l ca amfitrion pe președintele Consiliului județean, Alin Tișe a dat rezultate. Unul dintre primarii racolați de la social democrați care și-a păstrat funcția în urma alegerilor de duminică este și Gabriel Coste, primarul din Feleacu.

Pentru Gabriel Coste trecerea de la PSD la PNL s-a făcut fără prea mari probleme, el și-a început activitatea politică ca tânăr liberal, însă a fost nevoit să iasă de sub aripa PNL pentru a putea candida la funcția de primar în 2016, când a și câștigat sub sigla PSD.

Gabriel Coste nu a stat pe gânduri când liberalii l-au chemat înapoi în partid, mai ales că în PSD Cluj haosul părea că nu se mai termină.

După un prim mandat apreciat de locuitorii din Feleacu, Gabriel Coste a câștigat duminică cu un scor categoric un nou mandat de primar, peste 79% din voturile corect exprimate au fost pentru candidatul PNL.

Și în Consiliu local Feleacu liberalii și-au asigurat majoritatea obținând 8 din cele 13 mandate disponibile. Pe lângă liberali au mai întrat în forul decizional 2 consilieri PMP, 2 consilieri UDMR și 1 consilier al alianței USRPLUS.

Sursa foto: media9.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: