Strada Emil Isac redată circulației după modernizare

Cea mai recentă stradă modernizată a municipiului Cluj-Napoca este Emil Isac, care face parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare a zonei centrale, proiect ce se realizează pe fonduri europene.

Pe Emil Isac s-au desființat locuri de parcare și s-au amenajat piste de biciclete și stații de încârcare pentru biciclete și trotinete electrice.

Zona centrală a municipiului trece printr-o etapă complexă de modernizare prin variate proiecte europene. În acest cadru este inclusă și modernizarea străzii Emil Isac. Acum, strada este deschisă circulației și finalizată în proporție de 98%. Au fost amenajate piste de biciclete (înainte nu existau pe această stradă), marcate cu asfalt pigmentat, au fost instalate rastele pentru biciclete, precum și 6 stații de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice.Pietonii rămân de asemenea o prioritate în fiecare proiect european, Primăria subliniind importanța pe care o acordăm zonelor pietonale prin programul Walkable City.Pe str. E. Isac trotuarele și noul scuar amenajat sunt finalizate în proporție de 99% și sunt realizate din plăci de granit, cu o grosime de 10 cm. Jumătate din arborii incluși în proiect au fost deja plantați.

– a declarat primarul municipiului Emil Boc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: