Sportivul clujean Ciprian Maris a lansat cartea ”Jurnalul unui bărbat puternic”

Luptătorul clujean Ciprian Mariș, care a obținut numeroase victorii în diferite competiții naționale și internaționale de KEMPO sau MMA, nu a pierdut vreme în timpul pandemiei ci s-a concentrat pe lansarea unei cărţi de dezvoltare personală, prin intermediul căreia îi provoacă la o schimbare pe toți cei dispuși să-și ”descopere cea mai bună versiune a lor”.

Ciprian Mariș, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din țară, numit de unii McGregor de România, datorită asemării fizice dintre cei doi și-a dedicat timp pentru a-i ajuta pe cei ce doresc să-şi schimbe modul de viață și de gândire, oferindu-le un ghid practic spre succes.

Ne-am obișnuit să ne mândrim cu Ciprian de fiecare dată când reușea câte o victorie răsunătoare în competițiile internaționale la care participa, însă în cei 18 ani de când practică sportul de performanță Ciprian Mariș a avut numeroase provocări de trecut, unele deloc ușoare. Cu toate acestea a găsit mereu puterea de a merge mai departe, iar în cartea sa, Mariș se folosește de experiența acumulată de-al lungul anilor pentru a-i ajuta pe ”elevii săi” să găsească motivația necesară pentru a trece de orice barieră. 

”Jurnalul unui bărbat puternic” nu este o carte de lecturat, este o experienţă care trebuie trăită cu fiecare din cele peste 365 de provocări zilnice pe care elevul și le poate propune, evalua și atinge. 

Mădălina Vlad, iubita sportivului clujean și ea fostă sportivă de performanță a lansat de asemenea o carte intitulată  ”Jurnalul transformării mele” prin care le provoacă pe reprezentanţele sexului frumos la o schimbare, oferindu-le cititoarelor tipsuri pentru a dezvolta o mentalitate de campion. 

Cei doi sportivi, care formează de o bună perioadă de timp un cuplu îndrăgit, după ce au participat la emisiunea Survivor Romania au lansat și un site pe o platformă online unde doritorii pot să comande cele două cărți lansate recent: www.mymotivaton.ro 

Mariș se pregătește de primul meci în cușcă din acest an

În altă ordine de idei, Maris se pregăteşte de luptă, îi iunie sportivul clubului MMA Transilvania va urca din nou în ring pentru prima dată în acest an. Deși încă nu se cunoaște oficial adversarul, se pare că va avea loc un duel pe care mulți dintre iubitorii MMA-ului îl așteptau de câțiva ani (detalii în curând pe jurnaldecluj.ro).

Ciprian Mariș vrea să revină în cușcă cu o victorie, iar pentru aceasta va pleca o perioada într-un cantonament de pregătire în Polonia unde există o bază la care activează sportivi de valoare și unde se pregătește deja bunul său prieten, Ion Surdu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: