O gamă variată de produse electrice te așteaptă la magazinul ELBI din Cluj-Napoca (A)

Elbi te așteaptă în magazinul din Cluj-Napoca, str. Câmpina nr. 47A pentru a alege dintr-o gamă variată de echipamente și materiale electrice, branduri cunoscute la nivel internațional, dar și produse proprii.

Elbi Electric & Lighting este cel mai mare importator și distribuitor independent din România, pentru echipamente și materiale electrice. 

Cu o experiență de peste 20 de ani, compania și-a consolidat poziția de lider, prin diversitatea produselor comercializate și a stocurilor permanente, prin politicile de prețuri competitive, dar mai ales prin profesionalismul echipei sale.

Încă de la începutul activităţii sale, Elbi s-a diferențiat prin gama variată de produse și prin soluțiile oferite clienților săi. Cu surse de aprovizionare din China, Europa, Turcia și România, compania și-a consolidat portofoliul de produse pentru a raspunde cât mai bine cerințelor partenerilor. 

Pe piaţa de echipamente electrice, compania are cel mai mare portofoliu de mărci proprii, cu prețuri competitive diferențiate pe segmente de calitate. Pe lângă produsele marcă proprie, se mai adaugă și distribuția brandurilor de clasa A, ELBI reuşind să-şi construiască astfel o poziţie solidă în piață.

Nu trebuie trecute cu vederea toate atuurile și facilitățile de care dispune compania, însă elementul care face diferența este echipa. Devotamentul, experiența și profesionalismul oamenilor implicați, au condus la construirea unui mediu de lucru prietenos orientat spre performanță. Cei peste 160 de angajați și colaboratori, sunt zilnic interconectați cu fluxurile și activitățile companiei, pentru a furniza clienților noștrii servicii de cea mai înaltă calitate.

Mai multe informații privind produsele ELBI puteți găsi pe site-ul elbieletric.ro, dar și la telefon 0748182672 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: