Meciul anului pentru Universitatea Cluj se joacă la Galați

Înfrângerea de pe teren propriu în fața Petrolului a fost un duș rece pentru ”șepcile roșii” care vor disputa joi cel mai important meci al sezonului semifinala Cupei României cu Oțelul Galați. Obiectivul fixat încă din sezonul trecut este aproape și anume prezența în finala Cupei României pentru al doilea sezon consecutiv.

Totuși până acolo mai este meciul de joi, care va fi fără doar și poate un meci greu împotriva unei echipe bătăioase conduse cu mână de fie de Dorinel Munteanu. Meciul se va juca la Galați începând cu ora 20:30 iar antenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a prefațat partida.

Este un meci important, întâlnim un adversar bine organizat, joacă meci de meci agresiv. Chiar dacă în unele momente nu s-au descurcat atât de bine, în deplasare știu să facă diferența. Luptă pentru fiecare minge, iar noi, ca să ne calificăm, trebuie ținem ritmul cu ei. Au rămas două obiective: să jucăm în finală și locul 7. Suntem în grafic, chiar dacă ne-am complicat. Am clacat în acele momente când trebuia să facem pasul. Ceva ne lipsește, acesta este adevărul”, a a declarat Neluțu Sabău. 

Să sperăm că alb-negrii vor reuși să-și îmbunătățeacă prestația în apărare și vor construi ceva mai concret faza ofensivă, pentru a putea perfora apărarea organizată a echipei de la malul Dunării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: