La Jucu bate vântul schimbării! Opoziția s-a UNIT și e capabilă să pună capăt dominație pesediste

Opoziția din Jucu a reușit să facă un pas extrem de important în încercarea de a pune capăt dominației PSD, începută în 2016. Cei mai importanți consilieri locali s-au coalizat sub umbrela Alianței Dreapta Unită formată din USR, FD și PMP și sunt pregătiți să ofere locuitorilor din Jucu alternativă viabilă pentru dezvoltarea comunei.

Dezamăgiți de coaliția PNL + PSD, cei mai influenți consilieri liberali Pojar Ioan Dorel, Chira Lazăr și Bucur Ioan au refuzat să susțină ”dezmățul bugetar” practicat de actualul primar și s-au alăturat partidelor care alcătuiesc Dreapta Unită. Chiar și unul dintre foștii consilieri PSD Bodrea Claudiu  Mirel a avut curajul să facă acest pas, nedorind să fie părtaș la modul în care social-democrații înțeleg să administreze banii publici. 

Reamintim comuna Jucu se bucură de un buget extrem de atractiv, aproximativ 85 milioane de lei a fost bugetul pentru anul în curs. Chiar și așa Comuna Jucu nu are randamentul de dezvoltare pe care locuitorii comunei clujene și l-ar dori.

Candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de Primar al comunei Jucu este Nicolae Borca, un tânăr antreprenor care și-a început viața politică în PLUS devenit ulterior USR și care a reușit să câștige sprijinul colegilor de alianță, inclusiv al fostului primar Pojar Ioan Dorel.

Dragi locuitori ai comunei Jucu,

Ne bucurăm să venim în fața dumneavoastră într-o formulă pe care mulți dintre voi ați cerut-o în ultimii ani! Suntem şase consilieri locali actuali uniți pentru un singur scop: să oferim cea mai bună soluție pentru Jucu.

Deși avem origini și experiențe diferite, suntem convinși că împreună suntem o forţă şi vom oferi locuitorilor din JUCU o alternativă autentică şi dreaptă de dezvoltare a comunei. Suntem consilieri din trei partide politice, dar am decis să candidăm împreună sub sigla Alianței Dreapta Unită (USR, FD, PMP).

Le mulțumesc colegilor consilieri pentru susținerea oferită la candidatura mea pentru funcţia de Primar al comunei. Este o susținere care mă responsabilizează și mă motivează să mă dedic în totalitate comunei Jucu şi locuitorilor ei.

În perioada următoare, ne-am propus să ne întâlnim cu fiecare locuitor al comunei pentru a discuta problemele și soluțiile pentru fiecare sat în parte.

Vă așteptăm alături de noi!

Uniți pentru Jucu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: