În urma accidentului, un bărbat de 50 de ani și-a pierdut viața

Un grav accident de circulație a avut loc luni seara în localitatea Bunești din județul Cluj. Un bărbat a decedat după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod de pe marginea drumului.

„Din primele date, bărbatul de 50 de ani, din comuna Dumbrăvița, județul Maramureș, care se deplasa din direcția municipiului Gherla înspre Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, iar ulterior a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod. Bărbatul se afla singur în autoturism”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Pompierii au intervenit de urgență cu mai multe echipaje, dar nu au mai putut să salveze viața bărbatului.

„Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate în cursul nopții trecute pentru a descarcera o persoană dintr-un autoturism ieșit în afara părții carosabile, pe raza localității Bunești. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 22.30, iar la fața locului a fost găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, intrat în coliziune cu un podeț peste canalul de colectare a apelor pluviale de pe marginea părții carosabile.

Înăuntrul autoturismului se afla un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața. De asemenea, în jurul autoturismului erau scurgeri de hidrocarburi, ceea ce au îngreunat acțiunea salvatorilor în apropierea vehiculului instabil și aflat pe o suprafață foarte alunecoasă.

Accesul la corpul bărbatului a fost realizat cu echipamentele hidraulice ale modulului de descarcerare, după care a fost extras și predat instituțiilor abilitate”, a transmis și ISU Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: