Floreștiul prima comunitate din Europa care beneficiază de birourile gratuite cu program non-stop, Nook Space.

Floreștiul a devenit prima comunitate din Europa care, în urma unui parteneriat strategic, beneficiază de birourile de proximitate Nook Space. Începând de astăzi, modelul de birou Nooka Two este amplasat în Parcul Poligon, putând fi accesat non-stop de locuitorii comunei, în mod gratuit, prin sistemul de rezervări al aplicației mobile Nooka Space.

“Acest concept a venit în întâmpinarea floreștenilor care lucrează remote sau în sistem hibrid. Pe fondul pandemiei și al muncii la distanță, floreștenii pot beneficia, de acum înainte, de confortul unui birou ultra-modern cu conexiune la internet de mare viteză și 15 senzori smart, în mod gratuit, aproape de casa lor.

Lansat pe piața din România în luna aprilie a acestui an, Nooka Space este startup-ul irlandez care a inițiat primul concept de birouri smart de proximitate din lume. Nooka Space oferă spații de birou compacte de tip „plug and play”, fiind dotate cu senzori smart, ce permit utilizatorilor o administrare simplă, prin aplicația mobilă.

Accesul, încălzirea, monitorizarea calității aerului, iluminarea, plățile și rezervările pot fi controlate inteligent, în timp ce purificatorul de aer și luminile UV-C sunt special prevăzute pentru a dezinfecta spațiul și a menține cele mai înalte standarde sanitare. Spațiile Nooka sunt dotate, de asemenea, cu mobilier și accesorii ultramoderne, cu mese de lucru electrice reglabile, scaune ergonomice și kit-uri de videoconferință”, a transmis primarul Bogdan Pivariu pentru Servus Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: