Emanuel Ungureanu primește a doua șansă din partea partidului. E cap de listă la Camera Deputaților în alt județ

Scandalul de la Cluj, declanșat de rezultatele alegerilor interne din USRPLUS e departe să se fi încheiat. USR-iștii i-au luat în colimator pe PLUS-iști, după ce s-au descoperit zeci de voturi identice, venite unul după altul. Mai multe decât atât, cei doi perdanți ai alegerilor, Emanuel Ungureanu și Mihai Goțiu au pus tunurile pe șefii PLUS Cluj, Sergiu Hossu și Ciprian Rus pe care îi acuză că au creat o gașcă anti USR și mobilizându-i pe membrii PLUS Cluj să-i voteze în bloc pe candidații partidului condus de Cioloș, sfidând astfel fuziunea dintre cele două partide.

Emanuel Ungureanu a declarat că dorește să părăsească filiala Cluj, întrucât nu poate susține ”niște oameni pe care nu-i cunosc”, iar mesajul său se pare că a ajuns la urechile lui Dan Barna, președintele USR, care i-a pregătit conform G4Media un loc ”călduț” la Buzău.

Potrivit surselor G4Media, organizațiile PLUS și USR Buzău nu s-au înțeles și nu au apucat să organizeze Adunare generală pentru a valida o listă de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.  „Conform procedurii, urma ca Biroul Național să desemneze candidații pentru Buzău. În timpul discuțiilor din ședința Biroului Națonal a venit o listă scrisă cu pixul de la organizația din Buzău, cu ștersături, iar Emanuel Ungureanu se afla pe primul loc pe lista respectivă. Au fost discuții contradictorii în ședința Biroului Național, apoi s-a supus la vot”, a informat un membru USR pentru G4Media.

În cadrul Biroului Național s-a supus, așadar la vot, iar echipa lui Dan Barna a votat în favoarea menținerii lui Ungureanu cap de listă la Camera Deputaților, în județul Buzău, a precizat aceeași sursă.

Foto:newsweek.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: