Dreapta Unită trimite un tânăr de 31 de ani să se bată cu Grigore Fati pentru Primăria Apahida

Suflu nou pentru USR Apahida, mai mulți tineri au decis să facă pasul cel mare și să se implice în viața politică a comunității înscriindu-se în partidul Uniunea Salvaţi România. USR demonstrează că este un partid deschis, în care oamenii noi care doresc să schimbe comunitatea sunt primiţi cu braţele deschise.  În ultimele luni au avut loc mai multe şedinţe în care membrii vechi s-au putut familiariza cu cei noi şi au început să creioneze împreună o listă cu nevoile comunităţii şi o strategie privind abordarea următoarelor alegeri locale ce vor avea loc în iunie.

Paul Cserei a fost ales candidatul USR Apahida la funcția de primar cu unanimitate de voturi. Paul  este un tânăr antreprenor din Apahida în vârstă de 31 de ani, licențiat în Drept și dornic să schimbe imaginea acestei comune. Căsătorit, tată a doi copii Paul Cserei dorește să transforme comuna într-un loc în care copiii să poată crește în condiții optime, să beneficieze de un sistem educațional performant și de infrastructură școală modernă. 

Alegerea de a intra în politică și de a candida la funcția de primar al comunei Apahida o reprezintă faptul că vreau să schimb ceva pentru locuitorii comunei. Nu vreau să câștig niște alegeri pentru vreun orgoliu, vreau să realizez mai multe lucruri bune pentru Apahida și pentru cetățeni.

Prioritatea mea și implicit a echipei mele, vor fi mereu oamenii, cetățenii acestei localități, bunăstarea și confortul lor. Vom munci pentru că Apahida sădevină comună pe care ne-o dorim cu toții! – a declarat Paul Cserei pentru apahida.ro

Paul Cserei se bucură de sprijinul deplin a Mariei Rodilă preşedintele partidului şi fostul candidat al USR-ului la funcţia de primar al comunei Apahida. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: