Autoturism răsturnat în Gheorgheni

Un șofer s-a răsturnat aseară pe strada Teodor Mihai, din cartierul Gheorgheni. Incidentul s-a produs, în jurul orei 19.00.

Mașina s-a răsturnat, la intersecția Teodor Mihali cu strada Sarmizegetusa.

Din primele informații, se pare că un alt autoturism a ieșit dintr-o curte, iar șoferul a vrut să evite impactul, dar s-a panicat și a tras de volan, moment în care mașina a intrat în balans și s-a răsturnat.

Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD a intervenit ca urmarea unui accident rutier petrecut pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj Napoca.

Solicitarea de urgență a fost înregistrată în jurul orei 19.00, iar pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, dintre care una era răsturnată pe plafon, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

Un tânăr de circa 20 de ani a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Din primele evaluări acesta prezenta afecțiuni ușoare.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, în urma scurgeri de combustibil, și au sprijinit proprietarul să readucă mașina răsturnată pe roți”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Foto: Info Trafic Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: