Accident în Grigorescu. Două persoane au ajuns la spital

Un motociclist a fost implicat într-un accident rutier produs marți după-amiaza pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Cluj-Napoca. Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism, la punerea în mișcare a autovehiculului, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, pe aceeași stradă, cu direcția spre strada Miraslău.

Ulterior impactului, motocicleta s-a răsturnat pe partea carosabilă. Pompierii au fost alertați și au intervenit cu un echipaj SMURD și cu un echipaj de ambulanță.

„Pompieri au găsit la fața locului un autoturism și o motocicletă avariate, iar pasagerul și conducător motociclete erau întinși pe jos și a solicita asistență medicală. Aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți. 

Ce doi bărbați, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost preluați de către echipajul SMURD și SAJ, fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenirea incendiilor, având în vedere scurgerile de combustibil din rezervorul motocicletei”, a transmis ISU Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au fost negative.

Sursă: Infotrafic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: