Accident de circulație în Florești

Un grav accident de circulație a avut loc duminică după-amiaza în comuna Florești. Accidentul a fost provocat de un bărbat în vârstă de 56 de ani, care s-a urcată băut la volan, deși avea permisul de conducere anulat. Mai mult chiar, el a fugit de la locul accidentului.

„Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Cluj-Napoca, din direcția localității Gilău a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 28 de ani, din orașul Huedin.

Ulterior impactului dintre autoturisme, bărbatul de 56 de ani și-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat pe strada Calea Mănăștur. Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat concentrația de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de polițiștii s-a stabilit faptul că cel în cauză avea anulat dreptul de a conduce autovehicule”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În urma accidentului, șoferul în vârstă de 28 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: