42 de milioane de euro investite de Supercom în sistemul integrat de management al deşeurilor din judeţul Cluj

Compania de salubritate Supercom, cu capital integral românesc, a deschis 11 puncte noi de lucru în Cluj. Aproape 300 de utilaje noi intră în flotă. Sistemul integrat de management al deşeurilor, gestionat de compania românească a creat deja peste 900 de locuri noi de muncă la nivelul judeţului. Investiţiile noi, la zi, totalizează 42 de milioane de euro.

Serviciile integrate de salubritate prestate de compania Supercom deservesc aproximativ 800.000 de locuitori la nivelul judeţului Cluj. Dacă în 2021 compania avea în portofoliu salubritatea stradală şi deszăpezirea sectorului 1 din municipiul Cluj Napoca, astăzi, 81 de UAT-uri la nivelul întregului judeţ sunt gestionate la nivelul de management integrat al deşeurilor de către Supercom.

”Într-o perioadă în care crizele suprapuse au pus o enormă presiune pe investitori, Supercom a găsit resursele pentru a aduce sistemul integrat de management al deşeurilor din judeţul Cluj la standarde de calitate internaţionale”, a declarat Ilie Ciuclea, preşedintele Supercom. 

”La începutul acestui an am făcut un bilanţ investiţional, la nivelul judeţului Cluj. Rezultatele sunt foarte bune: am investit 42 de milioane de euro pentru a crea un sistem cu adevărat integrat de management al deşeurilor. Am creat peste 900 de noi locuri de muncă, am echipat flota cu aproape 300 de utilaje noi şi am deschis 11 puncte noi de lucru. Cred că vorbim despre una dintre cele mai mari investiţii strategice în gestionarea deşeurilor pe care am făcut-o în ultimul timp”, a mai spus preşedintele Supercom.

Continuare pe ZF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: